För jävla bra!

Bon Iver – Skinny Love
Bon Iver – Holocene
Bon Iver – Towers
Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time
Bästa någonsin, tröttnar verkligen aldrig. Skinny love har varit min favorit låt länge och blir aldrig dålig!

JA TACK!

Hade typ gjort vad som helst för att åka till sälen med ett härligt gäng för att mysa, åka skidor, dricka varm choklad och gå på afterski! Det bästa som finns!

Äntligen!

Hur snabbt har inte dessa fyra veckorna gått? Tiden på Viktoriagården är nu över jag och känner en sån sjuk lättnad och stolthet i min kropp just nu. Men samtidigt känns det också lite vemodigt. Att säga förväl till alla goa boende och personal var faktiskt jobbigare än vad jag trott. När några av våra vårdtagare nästan hade tårar i ögonen för att jag inte skulla komma tillbaka mer kunde man nästan inte själv hålla tillbaka sina egna tårar. Så himla söta och så himla fina komplimanger! Men jag lovade dem ett återbesök med Molly, haha! 
Men jag känner mig även så sjukt nöjd över mig själv. För så nervös jag har varit inför detta och att jag verkligen fasade inför detta. Men min handledare har varit en riktig stjärna så utan henne hade det aldrig gått! 

3 av 5

Filmen var bra, inte mer än så. Lite små mysig i början,sen ett fett stort missförstånd från både mig och Annie och sen fick allt ett lyckligt slut! Den får en stark trea av fem möjliga. Men något jag reagerade på var att Edward inte var lika snygg längre. Jacob som jag aldrig gillat var döööö läcker och inte alls så jobbig som han brukar vara. Intressant...
 haha, var bara tvungen för at det var kuuuuul!
Ska försöka lugna ner mig nu. Är helt toppad inför morgondagen. Jag förstår inte varför jag är så nervös för... Snälla, önska mig lycka till!

BIO TIME!

Breaking dawn sista del med Annie nu ikväll och min förväntningar är sjuuuuukt höga! Jag lovar att berätta för er vad Jag tyckte! Nu blir det i allafall godisfrossa och mys med min favorit!

på måndag

OMG! På måndag gäller det och jag är tok nervös! Kanske inte jätte stor grej för er, MEN FÖR MIG ÄR DET! Jag vet inte riktigt om de är detta jag vill, men jag tror jag hade tyckt det hade varit kul om jag känner mig själv rätt. Men är så rädd för att bli så "grabbig". Sluta måla naglarna, bry mig vad jag har på mig och bli så där "knuffig" haha! Svårt att förklara men jag tror ni förstår vad jag vill säga.
Sen är jag jätte nervös inför alla testaerna, att jag kommer prestera dåligt. Inte för att jag JÄTTE gärna vill detta men tänk vad tråkigt om man är sämst? älskar att jag är så positiv...

Min idol

Fina, finaste Håkan! ♥
Håkan Hellström – Nu kan du få mig så lätt - Way Out West 2010

Lill lördag

Är på ett riktigt strålande humör ikväll! Var ganska trött på min praktik men när jag väl hade fått sluta så fick jag massor av ny energi. Tog en mysig fika med mammsi och sen tog jag cyklen och styrde den mot stallet. Har inte kommit hem förens nu. Jag och Isabell fick ryka in som hästskötare och taxi åt våra stallkompisar. Mysigt på något sätt men kallt!
Men nu ska jag nog ta mig en liten stund med Christian Grey, hehe! 
 
Har denna låten på huvudet, tror både jag själv och Isabell ville döda mig. Vill liksom inte försvinna, haha!

Tider förändras

För ett år sen var jag så jäkla lycklig. Menar inte att jag är olycklig idag. Men allt var så mycket enklare då. Jag hade studenten framför mig och inte en tanke på min framtid. Det var spontana utekvällar nästan varje helg tillsammans med underbara människor. 
Jag var tillsammans med killen jag var stört kär i.
Alla vänner var hemma och man behövde aldrig känna sig ensam och få den konstiga känslan man får i magen ibland. Det värsta med den tiden var skolan med allt plugg. Men det var något jag kunde leva med.
Jag tror inte jag är ensam om dessa tankar, den förvirrade och ensama känslan. På ett sätt som jag fasar för framtiden ser jag ändå framemot min framtid! 

hästtönt

Så roligt jag har haft åt denna bilden. Från att ha varit en söt bild på mig och gullis blev med ett klick en sjukt rolig bild. aaaaaaaaah!!

Går på repeat


En ledig tisdag

Äntligen fick jag också en ledig dag. En liten sovmorgon och en lugn och skön ridtur med Linette. Så skönt att slippa stressa i stallet. Värsta jag vet!
Gjorde mig lite chokladgröt när jag kom hem tillsammans med lite banan och kanel. Så roligt att variera, läste på en blogg med fyra olika sorters.
Ni kan få ta del av dem med tänkte jag! :)
 
Grund recept:
1 dl havergryn
2 dl vatten
En nypa salt
 
Chokladgröt
1 msk kakao (fast ta lite mindre för det blev tokigt mycket enligt mig)
1 banan
En nypa kanel
Blanda ihop allt och in i mikron i ca 2 minuter på högsta värme. För den som vill kan ringla lite honung över.
 
Kokosgröt
0.5 dl kokosflingor
En näve russin
Blanda ihop allt och in i mikron i ca 2 minuter på högsta värme. Blir lite knaprigare än vanlig gröt
 
Äpplegröt
Ett rivet äpple
Massor av kanel
Blanda ihop allt och in i mikron i ca 2 minuter på högsta värme. Blir som en äpplekaka.
 

förkyld

Snälla nån, min förkyldning vill verkligen inte släppa! Blir tokig. Har inte kunnat träna nu på hela veckan och detta ger min sån ångest. Någon som har något snabbt tips, känns som jag testat allt redan :(
Har i allafall en ganska jobbig vecka framför mig. Med mycket praktik och tidiga morgonar. Känner mig redan trött efter helgen. Ska hänga med sjukgymnasten idag på praktiken. Kan faktiskt bli kul. Se något annat, skönt!
Hoppas ni får en bra dag favoriter!
 

-

Nu när jag tänker tillbaka på allt har jag ett leende på läpparna.
För det gjorde mig stark!

HOLA!

Ett litet uppehåll här, men jag har mycket med praktiken, körskolan, skolan, träning, jobb, gympa, äta rätt, vara social, hästägare och försöka slappna av någon gång. Ni förstår, min vardag är som många andra också är, fylld med aktiviteter!
Har till och med mycket att göra i mina drömmar. Drömmer jag inte om min körlärare drömmer jag sjuka hästdrömmar. haha, får iallafall ett gott skratt när jag vaknar på morgonen.
Helgen börjar även närma mig, dock kommer jag tillbringa min helg på viktoriagården. Roligare kan man ha. Men som tur är det ska vi fira vår sköna Helena lördagskväll, MYS!
Alltid den dära tummen, men den funkar alltid!

-

Låter musiken tala för dig själv idag.

RSS 2.0