Halmstad

Har tillbringat min helg hos Simon i Halmstad. Har varit en helg med promenader i skogen, bus på halmstadbadet, biomys och massor av god mat! Alltså har jag haft några riktiga toppen dagar, känns sådär att komma tillbaka till vardagen..

bästavän

Efter en timme med bara trams och massor av skratt via skype somnar jag nog riktigt gött ikväll. Amanda får mig alltid på bra humör, så jäkla bra brud!
Annars idag har jag varit på körskolan några timmar sen mötte jag upp Hanna, något som var verkligen behövligt!

kär i en ängel♥


chill


sådär motiverad

Allt tar emot, precis ALLT är jobbigt. Konditionen har verkligen nått sin botten. Men jag måste ta mig igenom detta, så är det bara! Om det är någon som är pigg på att motivera mig med typ träningsövingar eller nyttiga recept är det bara tjoa till! Blir gllad för aaaallt!
Men nu på med löparskorna, musiken på högsta volym och ut i snön...
 

?!?!

 
För mycket ledig tid att tänka på. Blev helt plötsligt så sjukt sugen på att tatuera, en exakt sån på bilden.
Men herregud jag kommer aldrig våga. Ni kan vara lugna mamma och mormor, haha! 

Vardagen

Suger att vara tillbaka på något sätt. Jag vet inte alls vad jag vill göra. Ska jag sälja Gullan eller inte? Sätta upp sig på lägenhet? Vad vill jag jobba med, får jag något jobb? bläbläblä, hatar detta!
Ska i alla fall dra mig in till stan nu för lite träning med min fina Annie som sitter i precis samma sits som mig själv. Känns skönt att man inte är ensam!

Hemma igen!

Det strulade till sig lite här hemma och jag bestämde mig för att åka hem. Men de få dagarna jag var borta var otoligt tuffa. Med sjukt långa dagar, nästan ingen sömn och raster på max 10 min även på luncher och middagar. Kroppen tog ganska hårt på det, blev som en chock när man inte riktigt var förberedd på det. Men jag kommer söka in där igen, men då ska jag vara hästfri och förberedd. För nu vet jag vad det innebär!
 

RSS 2.0