Plugg


Har läst i denna bajsboken ända sen jag kom hem. Tänkte nu ta en paus från pluggandet. Ska ut och springa och hämta hem cykeln vid busshållplatsen. Bra när man får gjort två saker samtidigt. 
Är super stressad över min engelska. Min lärobok kom idag och det har lett till förseningar. Tror jag behöver åka till Helsingborg imorgon för lite stöttning av min fina bror! Men först, ut och springa och sen tillbaka hit igen... 
Pussssss

Gårdagen








Fantastiskt fina tjejer och det känns som vi känt varandra hur länge som helst! Det är helt sjukt att man kan klicka med visa så lätt och så fort. Vi hade iallafall en super dag/kväll. Dock åkte jag hem med mamma och pappa vid 22 tiden. För jag och Johan skulle åka till Gbg idag tidigt, men blev det av? Neeeeeej, killen var för "bakfull", KLENIS! Jaja, åker till Telissa och rider lite istället och sen tar jag nog mig ut på en låååååång springrunda. 
Trevlig söndag! 

Godmorgon!

Jag och Malin tog några selfies igår. Vi drog igång låten #selfie, sen gav vi järnet. Haha, älskade Malin! 


Tog mig en spontan utgång igår med min fina Emmely. Satt på torstens och hade våra enormt djupa diskussioner (haha) ibland blir man ju helt knäpp när man flyger iväg med tankarna, varför jag är jag och varför just jag är just här nu. Flummigt! 
Det var iallafall en mysig kväll. Nu har jag precis vaknat och ska sätta igång med bakandet. Ska ju på picknik senare med Emma och Alice. Men vi hörs senare, puuuusss

Mot stallet

Ledig idag som sagt och tillbringar min eftermiddag i stallet med världens bästa Malin och telissa, Nu mår man! 



Heeeeeeelg!!

Jag är leeeeeeedig och helgen är helt fylld med massa roligheter! Ska bland annat träffa mina två efterlängtade tjejer Emma och Alice, hur mysigt som helst! 
Sitter och lyssnar på labyrints "fakkin fin" och jag bara gungar med, älskar verkligen denna låten! 
Ska snart krypa ner och se vad viaplay har att erbjuda. Har bytat till de istället för netflix, för netflix suuuuger! 
Nattinatti finisar 

Nu är jag på g

Ohyes! Äntligen har jag kommit igång med träningen och det känns faktiskt jäkligt kul! Var och gymmade med Annie igår efter jobbet. (Okej, jag erkänner) Jag var inte super motiverad igår, men skyller faktiskt på min mensvärk som tog över helt. MEN idag, har jag varit ute och sprungit. Sprang 7 km som ingenting. Så jag är nog inte så otränad som jag tror. Men måste helt klart bli mycket bättre. Tempot, steget och hållningen behöver verkligen tränas. Ska försöka ge allt nu. Planerar att jag ska springa två intervall pass i veckan, ett lång distans och någon styrka också.



Om man skulle våga....


Vill ha sommar NUUUU

Herregud. Sommarmodet är verkligen min stil!!! Vill ha in princip allt jag hittar på Nelly, H&M och ivyrevel! Har redan klickat hem jumpsuiten som ni ser här nedan. Hoppas den sitter lika snyggt på mig som den gör på henne. För dööööör så snygg den är! 


Tjänaaaaa!

Hoppsan! Det var ett tag sen jag var här. Dåligt av mig :( men idag är jag äntligen ledig och har då tid att blogga. Jag har verkligen svårt att förstå de stora bloggarna hinner med att uppdatera så mycket. Hur orkar dom? Fast andra sidan kanske det är roligare att blogga när man får lite feedback liksom. (Haha) Jag bloggar mest för jag tycker det är kul att se tillbaka och för att det är ganska skönt att få skriva av sig ibland. 
Hur som helst, något som har hänt sen sist? Njaaaa inte precis. Har börjat plugga! Ska läsa upp lite kurser som jag inte "orkade" läsa på gymnasiet. Dumt, jävligt dumt faktiskt! Så tänk på det unga tjejer/killar. Det kommer en framtid också...


Älskade lilla Telissa. Gick så jäkla fint idag, blev en helt annan häst! Detta ger sån sjuk positiv energi när allt bara funkar. Tack världens bästa Malin för att jag får låna henne, du anar inte hur mycket glädje detta ger mig! 


Detta vädret

Helt galet, jag älskar det!!!! 



Bästa på länge!

Asså denna helgen.
Omg, så perfekt! Jag har seriöst dom finaste vänner och nu kryddar jag inte! Så mycket jag har skrattat denna helgen har jag inte gjort på riiiiiiktigt länge! 
Jag låter bilderna tala istället!



Fina ljusstakar

Hängde med Amanda till ljusfabriken. Dessa ljuvliga ljusstakar föll verkligen mig i smaken och var bara tvungna att få hänga med mig hem. Kostade bara 69 kr stycket, vilket jag inte tyckte var något överpris för dessa. 

Perfekt morgon

Mötte upp Amanda på Ica vågen i morse. Vi var hungriga, så vi fick en hel del gottis med oss hem. Sen gjorde vi världens mysigaste frukost/brunch och satt hur länge som helst och bara prata om allt och ingenting. Åååh vad jag tycker om min tjej! 

-

Så jävla sant


Jag har panik

BAJS!!!
Jag får verkligen damp på mig själv. Göteborgsvarvet börjar verkligen närma sig och tränar jag? NEJ!
Finns det någon motivation? NEJ!
Jag vet helt seriöst inte vad jag ska göra. Eller jo, jag måste ju börja träna. Men åååååååh!! Jag känner verkligen inte för det! 
Imorgon ska jag träna! 


Mycket att göra

Långa dagar på jobbet och är helt slut när jag kommer hem. Men nu hade jag en liten lucka så tänkte gå in här och säga Hej! 
Allt är bra med er hoppas jag. Med mig är det bra. På mycket bättre humör nu, fast jag jobbar helg och det suger. Men men, inte så mycket att göra åt, "bara att bita i det sura äpplet" 
Ikväll blir jag hemma, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Så det blir god mat, hälleflundra med blomkålsmos. Döööööör så gott!!! Sen hoppas jag på en bra film och massa gottis. 
Jag har förresten köpt en ny jacka! Haha, för de som känner mig börjar nog undra hur många jackor jag har i garderoben nu. Jag är nämligen en "jackoman", älskar att köpa jackor. Men nu får det nog... På ett tag, Haha! 
Jaha, hur som helst så blev det en sån colmar jacka. En sån som alla prinsessor springer runt med. Det var halva priset inne på Evas shop, så jag slog helt enkelt till. Jag ska visa bild sen imorgon kanske :) 
Hoppas ni får en trevlig kväll, puss på er! 


Saknar min bebbo! 

RSS 2.0