Den återkommande frågan

Lugg, mittbena, lugg, mittbena, lugg, mittbena?!?!
Herregud. Satt och kolla på bilder från våras. Saknar min mittbena helt ärligt. Är ganska så trött på min lugg. Har bestämt mig för att låta den väsa ut igen. Hoppas den växer myyycket nu under mina fyra veckors praktik, hehe!
 

På jakt på den perfekta klockan

Snurrat runt på väla med mammi i några timmar idag. Jag är på jakt efter den perfekta klockan. En klocka som är stilren, inte för stor, inte för liten, silvrig och en klocka ALLA vill ha men INGEN har den! Haha, höga krav på en helt vanlig klocka. Men jag känner att om man ska lägga så pass mycket så vill jag att den ska vara perket och att jag ska kunna bära den till de mesta.
Hittade iallafall ingen klocka som jag kände wow för, så jag kom klocktom hem. Fick faktiskt inget annat med mig hem. Ville ha en ljusslinga till min spegel. Men såklart var alla slut...
Nu sitter jag och gör absolut ingenting, min näsa har blivit täppt Igen! Så blev ingen träning ikväll, men imorgon skiter jag i att jag känner min kraslig. Jag måste vara i form till den 19 november!
Ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon för att övningsköra, kööööss!

Kan knappt vänta

Blev helt till mig precis. Längtar så mycket till julen. Jag är galen!
Julmusiken går nu på högsta volym, åååh så härligt!
 

Min bebis

Hon gör mig alltid på gott humör, hade aldrig klarat en dag utan henne. Satt inne hos henne i boxen idag och läste teori, hur mysigt var inte det!? Varför har jag inte gjort det tidigare hihi

Min vardag

Det börjar närma sig, måste bara sätt fart med den tråkiga teorin! Så mina närmsta dagar/kvällar kommer tillbringas på körskolan och med mina kära böcker. Kalas fint!

Torsdagsmorgon


Favoriter

 

hehe

"Varför sitter du och dricker vin i hallen?
- för Det är (hall-o-ween)

En helt vanlig tisdag

Efter en ganska så intensiv dag med både plugg och hård träning är jag fortfarande inte trött? Vad är det för fel på mig, vart får jag all min energi ifrån? haha...
Ska hoppa i duschen nu sen ska jag nog gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon, ska vara på körskolan redan 06:50!! Ska köra Halkan för er som inte visste det. Men innan jag somnar ska jag läsa lite! Ja, tro det eller ej. Men jag har faktiskt hittat en bok som har fallit mig i smaken, äntligen!

-

 

true


mot gymmet

Äntligen fri från min förkyldning och jag kan få träna igen. Idag blir det gymmet med Annie, GÖTT!

-


Senapsgult

En vanlig tisdagsmorgon, övningskörning x2 står på schemat idag. Körkortet börjar närma sig, ni anar inte hur mycket jag längtar tills den dagen jag står med det kortet i handen!
 
Idag kör jag på en senapsgul tröja och en svart klänning under. Jenasjacka över, höstigt! För idag är det faktikst höstväder som det ska vara. Inget regn, till och med solen tittar fram lite då och då. Vi har saknat dig solen!  

i mina öron


min helg

Förstår inte vad som har hänt med mig, vart har PartyKarro tagit vägen? Typ aldrig lust längre för att festa järnet, så som jag gjorde förr. Sitter mycket hellre och bara chillar och myser med mina fina vänner! Fast denna helgen har jag tillbringat med mina föräldrar, vilket jag verkligen har tyckt har varit skönt och mysigt. Har fått en del gjort men har även fått vila ut mig ordentligt. Har inte varit några måsten dessa dagarna och jag bara älskar det och känner att jag verkligen har laddat upp batterierna inför nästa vecka!
Hoppas in har haft en lika skön helg som jag, nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen med min teoribok...
 
 

åh!


grå lördag

Så sjukt trött på detta nu, vill bara bort här ifrån nu, till värmen!
Har i allafall klippt Gullan imorse, så nu är björn pälsen borta och nu ser hon mer ut som en råtta... Men hon själv tyckte att hon blev jäkigt snygg!
Har en ganska så lugn lördag i övrigt, försöker bocka av lite grejer på min " to do- lista", känns så himla skönt. Precis städat klart nu, så ska jag sätta mig och söka lite jobb och läsa lite i körkort teori nu. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! 

.


förvirrad

men ändå rätt glad!

my love


.

 
 Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.


sooooorrry!

Dåligt bloggat, men har verkligen ingen motivation till det längre. Har precis inget kul att säga och jag är inne i en sån period då man inte riktigt har tid till sitta vid datorn. Men får väl bättra mig :)
Har precis inte hänt något nytt, jag går i skolan som vanligt och helgerna ser inprincip ut som de brukar göra. Fast denna helgen har jag varit i Torekov och jobbat. Var faktiskt kul att komma tillbaka för att hänga med Manne lite till innan han åker till USA. I fredags var jag i Helsingborg hos min bror, väääldigt mysigt. Lagade mat och kolla på en fransk film, The Intouchables. Riktigt rolig, Se den!
Nu ska jag springa ner för att kolla första avsnittet av Solsidan, jag är redo! 

RSS 2.0