Gyminstruktör


-


XOXO Gossip girl


ÄNTLIGGEEEEN!!!


do not take your life too seriously




Du ger mig så mycket lycka


Saknar min man ♥


För exakt...

...två år sen bröt jag min handled idag


...ett år sen cyklade jag och ramlade med cykeln. Blåtira, en halv tand, rejäl fläskläpp och sydde hakan.


IDAG!

En glad tjej utan några skador. Fast jag är på min vakt, inte några storre äventyr idag ;)
Drar snart till mina gulliga gympabarn, idag ska vi dansa som aldrig förr!!!


If you're a bird, I'm a bird


världens sämsta kondition



Efter ett halvt dygns sömn inatt är jag långt ifrån trött just nu. Dansar runder i mitt rum med avicii i högtalarna och glädjen är på topp! 
Även denna dagen har jag hunnit med hur mycket som helst. Började med en promenad i Magnarp med Mamma och hundarna. När vi kom hem tog jag cykeln och drog iväg till valhall för lite löpning. Och USCH!!! Hemsk känsla, inte sprungit sen i sommras. Efter 3 km var jag helt död!!! Ångest till tusen, så det måste bli mer löpning för min del. Nu ikväll har jag och Gullan tränat för Lotti, gick riktigt bra! Världens finaste häst som bara blir snyggare och snyggare för varje dag! 
Avslutar denna söndagen med några gossip girl avsnitt, mmmm! ♥


Det är för oss solen går upp


Var så pass tidigt uppe på Gullans rygg idag så vi fick se solen gå upp. Riktigt härligt var det och verkligen värt att gå upp halv sju, fast det tog emot. Gullan kom även på i morse att stenar var riktigt farliga. Fast hon ångade nog sitt av val av monster efter ett tag, just eftersom där var så många stenar att bli rädd för, haha.

Nu blir det en snabb dusch, sen ska jag hem till Lotti för lite snack och terori. Ikväll bär det av till jobbet, GÖTT! 


helg!

Kladdkaka och skitsnack med Amanda och sen en runda på gymmet med Ingrid - Perfect friday!


Gymmet nästa!

Dags att kötta lite på gymmet nu och ikväll gör jag det med fint sällskap, med Ingrid som jag inte träffas på hundra år känns det som. Riktigt taggad, nu kör vi!!!


AVICII!!


kära vän


"Jag hinner inte, men jag ska skärpa mig nu!"


Världens godaste, enklaste och snyggaste frukt!


Det slog mig för någon dag sen hur galet det är. Jag äter ca 3-4 bananer om dagen och ibland blir det fler. Detta har jag gjort i typ 6 år nu. Utan min banan på morgonen blir hela dagen fel och jag ligger en banan back! haha, ni måste tro jag är helt störd i huvet (vilket jag nog är med) men så här är det. OCH sen när jag berättar detta för folk börjar alla misstolka och skratta. Fick även frågan av en snubbe nån gång om jag var beroende av något. Mitt svar var banan, nog inte riktigt det svaret han hade väntat sig, haha! Bananen är snygg och enkel, lätt att ta med sig. Sen är den såååååå god!!!!! Den borde älskas av alla!

haha, vilket blogginlägg?


9 januari

Skolan är igång igen och även gympan har också dragit igång nu. Riktigt roligt att vara tillbaka i vardagan igen och en bättre start på veckan med gympan är svårslaget!
Avslutar denna dag med min godispåse och sex and the city. saknar min pojke! ♥


+




Sista dagen på mitt sista jullov

Känns ganska hemskt, men så är det. En termin kvar i skolan och jag ser faktiskt framemot den! Slutspurten nu med massor av studentfester, balen och mysiga dagar med min klass. Och det bästa av allt är att min bror kommer hem från Kina till min student!! Det har varit oklart innan om han skulle hinna hem, men idag fick jag reda på att han är hemma den 6 juni, vilket jag blev väldigt glad för! ♥ 

Mitt jullov annars har varit bra, mycket bra faktiskt! Bäst av allt är nog att jag gått och hittat kärleken, men även alla mysiga dagar med min familj och mina fina vänner.


fredaaaaaaaaaag!!


Cyklar iväg och tränar nu och humöret är på topp!


kommer inte på något bra att skriva här...

Gårkvällen tillbringade jag med Robin. Vi tog oss in till stan för lite bio. Kolla Sherlock holmes 2, bra film. haha!!!
Fråga mig inte vad den handla om...

Idag var det tidig morgon, en snabbis till stallet och sen iväg till Båstad för lite jobb. KUL, faktiskt! Idag hade jag riktigt mycket att göra, vilket gör att tiden bara rinner iväg. Blir jobb på lördag med, sååå skönt med lite pengar!!
Nu går jag och mitt nässpray till sängs och sätter igång The notebook.
PUSS


åhh, vad jag vill tillbaka!!


mys!


Otursdag

missa bussen,
En fågel bajsade på min hand, NÄR JAG ÅT MAT!!!
Skitväder ute,
tvungen att cykla till stallet,
kedjan på cykeln gick av.

Skitdag, så nu tar jag mig ett bad och sen ska jag sitta inne resten av dagen!


17:41

Träffade Amanda en sväng imorse, massor av snack och skratt. Precis som vanligt, underbart!!!
Drog sen in till stan och gymmade lite. Kom fram till att min kropp är som en kebab just nu. USCH! Det blir gymmet imorgon med bara för det.
Ska snart cykla iväg till min polle, ska upp till ridhuset och träna med Lotti ikväll :)
Till sist vill jag säga att jag har den bästa pojkvännen! ♥
PUSS!


.



2012

Nytt år och förväntingarna är riktigt höga! Tror att detta året kommer bli riktigt bra, eller jag vill det iallafall! Jag vill lyckas med Gullan nu, få fram lite resultat och vara ute på tävlingsbanorna igen, åååh vad jag vill! Ni förstår inte!!!!!
Nyårslöftena är väll som alla andra år, att man ska börja komma igång med träningen och äta mindre godis och sånt skit, men det med att äta bättre har jag redan brutit, mmm choklad!


RSS 2.0