Vår fin


Så jäkla nöjd som jag alltid blir hos min fina lilla Alice! Lite mörkare och några ljusa slingor. Nästa gång ska jag göra mer slingor, sjuuuukt snyggt! 

10 saker

Tänkte ni skulle få lära känna mig bättre, vad passar då inte bättre än att jag punktar upp tio saker som ni kanske inte visste om mig.

1. Jag är inget fan av läsk
Detta är något som jag är väldigt stolt över. Jag får aldrig den känslan av att jag måste gå och köpa en läsk. Vilket är så jäkla bra för jag vet hur mycket socker där är i. Kan även lätt ta ett glasvatten istället för läsk när man är ute och äter och sånt. Dock är jag ju väldigt förtjust i choklad och annat gottit, så det jämnar väl ut sig...

2. Jag kryddar alltid
När jag ska berätta något som hänt så brukar jag oftast "bättrar jag på mina historier" Menar ju nu inte att jag ljuger för mina vänner, jag gör bara mina historier lite roligare med att överdriva lite. Så ta allt jag säger med en liten nypa salt ;) 

3. "Jag gör det sen"
Japp! Jag är en tidsoptimist. Jobbar bäst under lite press och har jäkligt svårt för att planera. Men jag tror jag har blivit lite bättre, eller jag ska bli bättre, haha!

4. Jag är enormt bollrädd
Ju fort en boll kommer fram blir jag helt stel och vet inte riktigt vart jag ska stå för att inte komma nära den. Och nu kryddar jag inte! 
Det har alltid varit så, minns under högstadiet då jag alltid kände mig "lite illamående" när jag visste att det var t.ex. fotboll på idrotten. Och ju fort jag var med, så lyckades jag ALLTID stå i vägen för denna jävla boll, så den träffade alltid mig. Det är helt fantastiskt... Så nu håller jag mig undan! 

5. Jag hatar att prata i telefon 
Tror mina närmsta vänner är ganska medvetna om detta. För jag blir lite konstig och spänd på något vis haha! Jag vet faktiskt inte anledningen till dettta, men det känns bara bättre att prata Face to Face liksom. 

6. Jag är varken en morgon eller kvälls människa 
Detta är himla lustigt faktiskt. För jag är trött både på morgonen och på kvällen. Kan lätt gå och lägga mig klockan åtta på kvällen och tycka det är riktigt skönt. Men sen kan jag lika lätt sova till tio/halv elva på morgonen. 

7. Jag älskar att leta recept 
Jag kan sitta hela dagar och bara leta efter goda recept och få inspiration. Kan planera middagar och mysiga tjejkvällar. Jag älskar sånt och mat! 

8. En av mina högsta önskningar
Är att starta upp en café. Men inte här hemma i Ängelholm. Jag skulle faktiskt helst vilja vara i en storstad. 
Själva cafét ska vara riktigt hemtrevligt och allt ska vara hemmabakat. Riktigt saftiga kanelbullar och kladdiga och sega chokladkakor. Ni fattar, ett sånt dröm café 

9. Jag vill ha en hund
Fast vi redan har två stycken, vill jag ha en till. En egen! Jag vill ha en shiba, en tik men jag vet faktiskt inte vad hon skulle heta. Men hon skulle iallafall vara min lilla prinsessa! 

10. Jag är seg
Det tog i princip hela dagen för att skriva detta inlägg. Det var verkligen inte lätt att komma på saker, haha! 


Go pw

Var ute i två timmar. Skönt att rensa sina tankar och känns vårluften. Tänkte nu att jag skulle baka en citronkaka som jag hittade i tidningen Lantliv. Såg sjukt god ut, så jag är bara tvungen! 


Hemmagjorda bars



Har du myst ner mig i soffan. Snart börjar top model och jag har laddat upp med både en banan och hemmagjorda bars bitar. Hade helt glömt bort att jag hade dessa Barsen i frysen, så jag blev positivt överraskad! 
Vill ni Ha receptet? 

150 g smör (jag tog bara 50 g och funka lika bra) 
1 dl råsocker
1/2 dl honung 
1/2 dl solrosfrön
3 dl fiberhavregryn 
2 1/2 dl quinopuffar (tog Rispuffar istället för hitta inte det andra) 
80 g tranbär
1/2 krm salt 
 
Testa att göra dom, de är dööööö goda! 



God eftermiddag!

Ööööh, vilken dag. Nääää usch på dig tisdag! Idag känner jag mig trött, tråkig, ful och riktigt sliten. Lång dag på jobbet och jag trodde aldrig jag skulle vakna till liv. Hatar verkligen den känslan av att kroppen bara säger nej. Man orkar verkligen inte men man gör det ändå på något vis utan att man tänker på det. Men som tur är så fungerar kroppen så bra, så man är ändå hyfsat trevlig och glad fast man bara vill stänga in sig någonstans och bara vara själv såna här dagar. 
Men nu är jag ledig fram till torsdags kväll, skönt! Och att jag inte har något planerat imorgon, förutom ett ärende är ännu skönare. 
Ikväll är det jag och Maggio, punkt slut.

Härlig tur!

Jag och Birgitta tog oss en tur vid havet igår. Det var så jäkla härligt och jag kunde inte sluta le! 

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott inatt, för det har iallafall jag! Efter 12 timmars sömn känner jag mig riktigt utvilad, haha! Idag är det jobb, men börjar inte förens 16:30. Så jag tänkte jag skulle ta en lååååång pw i det våriga vädret. Känner fortfarande av halsen, så vågar inte springa än, annars hade jag velat göra det... 
Vad händer mer i veckan då? 
Det är ganska mycket jobb, är ledig en dag denna veckan. Men på torsdag ska jag till Alice för att bli fin i håret. Sen ska jag försöka klaffa med Amanda så vi bokar in några gympass i veckan. För gymma kan man väl göra fast man har lite ont i halsen? Sen kommer lönen i veckan, sååååå jävla efterlängtad!!!! 
Frukost i mitt hjärta 


Vilket väder!

Så himla underbart, det känns verkligen som vår idag! Har varit ute med hundarna en lång runda. Ska snart cykla iväg till stallet. Men först måste jag ju se os-finalen i hockeyn. Trodde den skulle gå igår, men den spelades tydligen idag... Så så insatt är jag, haha! 
Annars idag är det lugnt, precis som söndagar ska vara. 

Hej!



Lördag, när den är som bäst

Tog mig en efterlängtad sovmorgon, drog sedan på mig ridkläderna och cyklade upp till stallet. Kändes precis som på gamla goa tider, då man alltid började dagarna med hästarna. 
Rider Malin, min härliga grannes häst som heter så fint som Telissa. Malin har skadat armen, där av har jag fått rida lite på hennes Telissa nån gång i veckan. Älskar verkligen att få vara tillbaka i stallet och få lite skit under naglarna och känna träningsvärken i rumpan! 
Ikväll blir det riktigt familjemys. Mina syskon med deras respektive kommer hem och vi ska äta gott och spela spel. Och självklart kolla hockeyn! 
Men först, Städa... Tro det eller ej. Men det behövs! 
Trevlig lördag, puss! 

Moster

Har ju helt glömt bort att berätta den stora nyheten. 
Jag ska bli moster!
Hur stort är liksom inte det?! 
Har så himla svårt för att förstå hela grejen. Inte att jag ska bli moster, utan liksom grejen som händer i min kära systers mage. Att ett liv föds där? Att just denna lilla bebisen ska komma till just oss. Hur knäppt är inte det? Eller är det jag som är dum nu? Blir iallafall helt flummig när jag tänker på det. Men fram för allt grymt lycklig. Kan knappt vänta tills jag får se den lilla filuren. 
Ska lära "bebbsson" allt vad jag kan! 



Äntligen helg

Då var det min tur att äntligen få gå på helg. Har precis inte varit någon tuff vecka, men känns ändå himla gött att få vara ledig några dagar. 
Tänkte jag skulle kolla Grammisgalan som jag missade nu i onsdag. Min största favorit, Håkan Hellström var ju nominerad till fem olika kategorier. Och vad jag har hört fick han med sig fick tre pris hem, så detta måste jag ju bara kolla. 
Annars blir kvällen lugn, tror jag kommer sitta här och fixa och dona lite med designen osv. Är även hundvakt ikväll, vilket är ett stort ansvar hehe ;) 
Hoppas ni får en super mysig fredag, puss! 



Mitt hem

Jag bara älskar det, 
det är perfekt! 


Jag är tillbaka!!!!



Hej alla vänner, jag är som sagt tillbaka! Jag blev helt plötsligt riktigt sugen på att börja blogga, så jag tänkte dra igång allt igen. Vad har då hänt sen sist? 
Helt ärligt har det nog inte hänt så värst mycket. Jag jobbar kvar på äldreboendet Viktoriagården och jag trivs. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa, MEN! Har flyttat ut i vårt lilla uthus och jag stomtrivs! Annars så rullar livet på som vanligt, jag tränar inför Göteborgsvarvet och rider lite hästar här och var. 



RSS 2.0