.

next time?
there won´t be a next time!


Gött i solen!


Bra uppdatering!

Eftersom jag va så dålig förra veckan på att uppdatera er här, så tänker jag ge er allt vad jag kan denna veckan, bra va?

Har haft en jätte mysig kväll med Alexander. När han kom drog vi in till stan, vilket va ganska onödigt. Eftersom den jackan vi letade till honom fanns inte... Så det blir väla i helgen! :D
När vi kom hem myste vi med en film och chokladhjärtan :)
Men nu tänker jag gå igenom det sista inför provet i morgon och sen krypa ner i min säng, mmm jag längtar!
puss på er och godnatt!



Filmen vi såg ikväll var The last song med Miley Cyrus. Väldigt Sorglig men också väldigt mysig film tyckte jag. Ett hett filmtips till er som gillar kärleksfilmer :) 


Pluggar

jaha, då fick man en ledig dag mitt i veckan, detta gillas!
Textilen som jag skulle haft i morse var inställd för vår lärare hade gått och blivit sjuk. Sen både min svenska och historia lärare var på kurs, så jag drog hem från skolan vid nio tiden.
När jag kom hem tog jag min cykel och stack till stallet. Red ute på banan idag för första gången i år, gaah vårkänslor till tusen!!!

Nu sitter jag ute i solen med min data och min folkhälsobok och pluggar lite inför provet. Väntar även på min älskling som kommer hit snart ♥ 
Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag ha!
puss karro


dregel!

Våren börja närma sig med stora steg och jag sitter inne och kollar på H&Ms hemsida och drömmer mig bort till värmen och friheten!
Tur jag och Alexander ska till väla och shoppa i helgen! :)






jag är levande!

Jag ber om ursäkt, men orken har inte funnits att blogga. Det har varit mycket som har snurrat i mit huvud så har inte haft orken att blogga.
Men förhoppningsvis är jag tillbaka nu och ska försöka uppdatera er så mycket jag bara kan!
Det jag kan säga redan nu för er är att jag och Gullan var på vår första tävling detta året, Gick kalas fint, speciellt i 1,10. Så nu är vi taggade inför året!



 
Sen skulle jag även vilja säga Grattis till Emelie som tog körkortet nu, bra jobbat tjejen! Jag väntar bara på att bli upplockad till skolan! :)
Även ett stort Grattis till min fina vän Annie som fyller hela 18 år idag!
Här med skickar jag en grattispuss till dej gummsi! ;*♥


Kläppen

Har varit en helt underbar semester! Mysiga dagar i backen, kvällar och farmför allt kunde sällskapet inte bli bättre!
I lördes var solen verkligen härlig, upp mot 15 grader varmt. Riktigt gött längst upp på toppen och bara ligga och götta sig i solen!
Blev lite bilder som jag bjuder på :)













Blev inte så många bra bilder, men förhoppningsvis så lägger Sofie upp sina bilder på facebook så jag kan lägga upp dem här :)
Håll ut! 


yeah!



Haft en underbar helg med familjen, Alexander och bästa vännen Elin!
Igår kollade jag och Elin såklart på Melodifestivalen. Bra sverige, vi skickar vidare rätt låt tycker jag för engångsskull!

Idag vaknade jag upp bredvid Elin, åt god frukost och sen åkte Elin hem. Då cyklade jag till stallet och hoppade med Gullan lite. Gick skit bra även idag!
Sen när jag kom hem tog jag och Amok en liten spring runda. Sååå jäkla skönt att vara igång med träningen igen och slippa vara sjuk!
Nu,
SOLSIDAN!
puss karro


-

För er som har grym musiksmak och inte känner för att festa ikväll, utan bara sitta och mysa med sin bästa kompis eller pojkvän eller syskon eller kanske helt ensam.
Jag har gjort en spotify lista åt just er!
Klicka bara på länken så kommer ni till världens bästa lista

ZZZzzzzZzZzZZzzz


äntligen helg!

Härliga fredags känslan är i mig och det är endast 5 dagar kvar till KLÄPPEN!
Ikväll kommer min bror hem, galet längesen nu! Sen kommer även min syster hem, så det blir en familje kväll men alla samlade med sina pojkvänner och flikvän. Riktigt mysigt och kul ska det bli :)

Hoppas ni också får en mysig fredags kväll!
puss karro


chill

Fattar inte vart all min glädje kom ifrån, men glad är jag iallafall! Och jag älskar det!

Igår fick jag äntligen träffa min Julia! Sjukt mysig fika hade vi. Fick även träffa min saknade bästa vän Amanda! När du ser detta Amanda, vad sägs som att ses på söndag? <3

På kvällen var jag på en förläsning som häst veterinären Katarina Tegholm höll i. Hon föreläste om hästens tränings fysiologi. Mycket intressant var det måste jag säga. Efter det kom ♥ och hämtade mig. Det blev en kväll med OC, mörk choklad och en del pussar :)


Nu ikväll har jag varit på hoppträning i Ängelholm. GAAAH! Hon går så jäkla fint nu! Finns inte så mycket mer att säga, vill bara att detta ska hålla i sig nu!
Men nu lite varmt te innan jag kryper ner i min säng :)
puss karro


Lots of love on this day!

Har det varit lyckopiller i min mat eller, helt knas så glad jag är!

Helt underbar dag jag har haft idag. Började dagen med att cykla till skolan i det helt underbara vädret bara det gjorde mig helt jätte lycklig!
När jag kom till skolan väntade ett spinnings pass, där blev vi plågade och svetten rann på oss, HÄRLIGT!
Efter det var det dax för lite mat i magen och sen lite engelska, sen var min skoldag slut!
När jag kom hem tog jag och mammsen en mysig fika ute i solen och nu ikväll har jag hopptränat för Carro.
Bättre slut på dagen kunde jag inte få, gick sjuuukt bra på träningen! Vill bara ut och tävla NU! Är taggad till tusen!

I morgon väntas ännu en bra dag känns det som. Ska först träffa Julia på en fika efter skolan och sen Alexander på kvällen! I cant wait!


Fick bli en bild på en liten Molly :) ♥


Kärleken är evig när vi är tillsammans

Drömmen om dig än gång, drömmen om dig är sann.
För alltid tillsammans! ♥♥


Precis kommit hem från dressyr träning och nu sitter jag här och saknar min favorit pojke!
Vill ha dig här nu!



Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.


Olle var grym!



I fredes var det utgång som gällde! Bra musik, mycket folk och härligt drag! Inte varje dag Olle Hedberg från Idol förra året är i ÄNGELHOLM!
Det jag fick se var riktigt grymt! Jag lovar er ni som inte var där, han är mycket snyggare i verkligheten!


ÄNTLIGEN!

Så nu var jag klar med fot arbetet. SHIT! Det var verkligen mer än vad jag trodde. Men nu är jag klar och jag är nöjd. Nu väntas bara ett prov på detta i morgon, hoppas det går bra! :)

Hann inte blogga igår för det var full rulle kanelbulle! Efter skolan träffade jag min efterlängtade Elin ♥. Gick och kollade på snygga kläder och tog en fika. Riktigt mysigt var det och oj vad jag hade saknat den bruden!
Sen tog jag bussen hem till min prins för vi hade trots allt 4 månader igår. Heeelt sjukt va tiden har gått fort! :)♥ Där sov jag till idag sen började jag skolan vid 12 tiden.
Trände dressyr för sofie nu ikväll och gick sjukt bra! Jag menar verkligen kalas bra! Blir så glad och lycklig :D
Men nu ska jag gå och lägga mig och göra mig redo för provet i morgon, önska mig lycka till!
puss karro


I will be popular!

Har varit en bra tisdag och jag känner mig glad! :)
Träningen i morse var JOBBIG! Helt sjukt va kroppen kan lägga av sig så snabbt! Men ju fort jag kommit hem från kläppen tror jag att jag ska gå och köpa mig ett gymkort. Fast när jag ska ha tid för att gymma vet jag inte, men det löser sig nog :)
För er häst intresserade så gick hoppträning sjukt bra idag, riktigt nöjd med henne. Och det bästa av allt var att jag inte var rädd nån sekund, HÄRLIGT!
Men nu är det plugg som gäller, ska skriva ett arbete om fötter... Hur dumt känns inte det? Men med Eric Saades låt, popular spelandes i mina högtalare går det ganska så bra, haha!




hahahahahahaha! dör lite av skratt när jag hittade detta fina collage på min kära syster från skidresan 2004 i Kläppen. Haha, hur gör du för att bli så snygg?


Godmorgon vänner!

Börjar skoladagen med lite idrott på friskis sen har jag en halvtimmes engelska, sen är tisdagen avklarad. Jag har ändå det ganska så bra ibland :)
Tänkte även jag skulle cykla till skolan idag, behöver verkligen komma igång igen med min träning nu! TVÅ av mina jeans har spruckit, detta måste betyda någonting...
Eftersom jag inte har varit riktigt frisk så har jag varit för trött för att träna. Men nu känns det som min hosta börjar försvinna och jag känner mig mycket piggare, så nu jäklar!!
Men neeeej, nu måste jag cykla iväg!
puss karro


RSS 2.0