Min prinsessa






Mammsidag

Började dagen med träning, därefter lämnade jag och mamma vår lilla by för att ta oss in till stan i Helsingborg. Mamma skulle fixa sina naglar och därefter åt vi lunch på ett super mysigt ställe. Linnea trädgården hette det, där fick vi super god mat och deras stil föll precis mig i smaken! Om ni inte varit där, åkt dit! 


Sen åkte vi vidare mot Väla och Ikea. Inne på Väla hade The body shop clubkväll och jag fick med mig ett par behövliga saker. Älskar den butiken och personalen är alltid så trevliga också. 

Ikväll var tanken att jag och några tjejkompisar skulle ta oss till Tylösand, men så blev det inte så nu sitter jag här hemma. Ligger och lyssnar på Melissa Horn och inser att man blir fan inte något vidare glad av att lyssna på henne. Det är faktiskt synd att hon inte kan göra någon låt där man kan känna lite styrka istället. För nu känner jag mig bara värdelös och jävligt ensam. Hennes röst är så mysig så man vill ju liksom lyssna på henne, men känslan av värdelöshet är ingen vidare haha... 
Mina ord till dig Melissa, yolo! 

-




Sjukling

Blir så trött på alla dessa infektioner hela tiden. Ska idag klockan tre få träffa en doktor som förhoppningsvis ska trolla bort allt som har med urinvägsinfektioner att göra. 
Är hemma från jobbet idag, så ska försöka få undan lite på min körkortsteori - sista rycket nu! 

Perfect


Finner inga ord för dessa snygga människor! Kan kolla bilder på dom i timmar och jag bara ler, underbart med snygga människor och kärlek haha! 

Back on track

Det är sommar, fina bilder och roliga dagar jag vill dela med er! 
Så varför inte köra igång detta igen? 
Vad har då hänt sen sist? Inget vidare större händelser har hänt. Jag har kommit på vad jag vill göra i höst, ska ta mig till Skövde för att bli militär. Denna gången är jag mer taggad och förberedd! 
Har även haft en riktigt jäkla bra sommar, den är absolut inte slut än, men fram till nu har den varit helt perfekt. Där jag har gått och blivit hemligt förälskad, festat som att det inte finns en morgondag, blivit moster till världens finaste Alma, varit på min livs konsert, haft den galnaste midsommarhelgen, varit på ett helt magiskt bröllop och haft alldeles för få sömntimmar. 





RSS 2.0