Vill till sommaren!

ja, jo jag vet! Snön har kommit och jag verkligen älskar det, meeen jag måste erkänna att jag börjar sakna sommaren nu. En go bränna, Båstad, friheten och mysiga kvällar vid havet - rätt svårslaget helt ärligt!

on repeat

Bara för jag är ledig idag ooooch låten gör mig så himla glad!!
OCH för vi har bokat resa till min och Morfars 100 års kalas!

13 januari

Mot praktiken och jobba, tjooohej... Jaja, det är bara att tänka positivt, ledig imorgon juuu! PLUS! Att Gullan gick som en klocka idag igen! Vilken stjärna jag har, så himla kul att jag äntligen fått visa dem som tvivlat på Gullan. Jag visste hon var en oslipad diamant! hihi ♥

#Hundvakt

Bästakompis ♥

Lördag...eller..?!

Helt förvirrad i dagarna eftersom jag är på min praktik och jobbar under hela helgen. Försökte till och med att åka med skolbusskortet hem idag, så busschauffören fick påminna mig om att det var lördag...
Har i alla fall varit en lung dag på praktiken, går mest och tittar på och försöker ta in all information jag får. Nästa vecka är det meningen att jag ska försöka gå mer sjäv, spännande!
Annars är min lördag väldigt lugn, precis tagit mig ett varmt bad och resten av kvällen kommer jag spendera framför tvn troligen.
Hoppas ni får en fin lördagskväll! :)
Amanda var förresten här och myste igårkväll. Så jäkla roligt att träffas igen, som jag hade saknat den bruttan!♥  

rödtisdag

Vill först säga att det har varit en skit dag. Varför vet jag inte, eller jo det vet jag... Humöret har varit helt upp och ner under hela dagen!
Tog mig i alla fall igenom min första praktik dag på sjukhuset. Känner mig helt tung och trött i huvudet av all information, patienter, namn, avdelningar och personal och ja listan kan bli lång! Men det blir säkert bättre med tiden, min handledare verkade som en pigg och glad tjej så det känns gött i alla fall :)
Har nu två dagars ledigt, inte för jag känner mig ut arbetad, men det ska bli så jäkla gött med några dagar ledigt! Och ännu bättre att jag kommer tillbringa dagarna i Halmstad ♥
Saknar träningen som fan! Har verkligen inte tid just nu och det suuuuuger!
MEN om exakt 20 dagar drar jag iväg och då ska det köttas, hehe

true shit


Fredagskväll

Pizza, godisfrossa, "med andra ord" och en massa skitsnack.
Min fredagskväll tillbringade jag med mina fina tjejer!
Fast mitt lag förlorade så hade jag ändå en riktigt bra kväll, Hästatöser är inte så dumma dem! Även lägesen jag skratta såååå mycket!

#fucking lycklig!


Stort grattis till min favorit!

Du gör mig alltid så glad, en vän som dig borde alla ha!
Love you girl!

2 januari

Slappeonsdag skulle jag vilja kalla denna dagen. Tog mig en go sovmorgon´, vilket kändes som jag behövde!
Cyklade sedan ner till stallet som vanligt. Så skönt med såna dagar man inte behöver stressa där, utan ta det lungt och snacka skit med sina stallkompisar, sjukt svårslaget!
Just nu söker jag lite sommarjobb. Känner mig så jäkla duktig som redan är igång med det, guldstjärna till miiiiig!
 

Perfect!

Så jäkla bra nyår, allt klaffade och just nu bara sitter jag bara och ler! Så lycklig, så fina vänner och ingen bakfylla!
Ska nu dra mig till stallet där jag hoppas jag får min efterlängtade nyårskram av Isabell!

RSS 2.0