min kväll


mobil pic


HEJ Amanda!

...och alla andra!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt uppehåll på min blogg. Jag har ingen bra bortförklarning att komma med, jag kan bara säga att jag ska försöka bättra mig från och med nu!

Crystal bra


JATACK!

min


Jag älskar dig

Äntligen helg!

Lagom lång skoldag idag, slutade redan vid kvart i tolv.
Ska snart bege mig till stallet sen ha lite träning för Olle. Ikväll firar jag helg tillsammans med mina klasskompisar, jag är riktigt taggad faktiskt! Ska bli kul och träffa alla som inte går sjunde terminen! Så får vi se om det blir en utgång eller inte, ska ju trots allt till Torekov imorgon och jobba.

skön


Cosy

Efter en kväll med Amanda kan jag inget annat än somna som en lycklig tjej!
Med världens bästa musik i öronen somnar jag som en prinsessa!
 
Bon Iver – Holocene
The Fray – How To Save A Life - New Album Version
Bon Iver – Towers
Bruno Mars – It Will Rain
First Aid Kit – Emmylou
Tommy Nilsson – Öppna Din Dörr
 

Tillbaka till vardagen

Då var första skoldagen avklarad. Känns konstigt måste jag säga. Men det är bara att bita ihop, det är ju trots allt bara en termin. Det var iallafall super kul att träffa alla igen och att vi ska hänga ihop några veckor till är riktigt roligt!
Just nu gör jag absolut ingenting, jag hoppas på fin besök nu ikväll om inte, då blir det en powerwalk!

Favorit


#världenslyckligastetjej


Min sista sommarlovsdag

En underbar sista sommarlovs dag. Har njutit varje minut, tog och träna imorse sen drog jag ner till stranden i några timmar, så himla härligt! Efter det körde jag, Isabell och hästarna iväg till Hillarp för en tur i skogen. Gullan skötte sig utmärkt, tro det eller ej ;)
 
Nu laddar jag upp inför skolan imorgon, väldigt blandade känslor inför morgondagen faktiskt. Samtidigt som jag tycker det ska bli kul tycker jag det suger rätt hårt faktiskt att börja plugga igen fast det bara är en termin... haha!
 

Dagens inspo


blogg.se

Säg nån dag då inte blogg.se hänger sig eller att man inte kan logga in, sjukt!
Någon som har samma problem eller är det bara jag?
jaja, mina dagar ser väl ut som de har gjort resten av sommaren. Var dock på Bakken i tisdags, riktigt lyckad dag! Men nu ska jag bege mig mot jobbet, KYSS!

#kötta!

Nu jäklar är det slut på detta lata livet! Nu ska svetten få flöda igen och kroppen ska få vad den tål. Blivit sjukt otränad nu under sommaren och jag verkligen hatar det!
Ju fort jag fått min lön ska jag införskaffa mig ett gymkort igen

.

 

Min helg

vilken härlig helg jag fick! En hel dag med Mamma i Malmö med massor av shopping. Sjukt nöjd med mina klipp jag gjorde. När vi kom hem drog jag på en lite spontan utgång, vilket blev riktigt roligt kväll!
Igår kväll hade jag och Annie en jätte mysig kväll på en picknickfilt tillsammans med lite gotte och en hel del galna ankor. haha, ja! Du läste rätt! Vi blev attackerade av Ankor och nu menare jag inte fem stycken utan typ över tio hungriga ankor. Men snabbt samlade vi ihop våra saker och tog oss till parken istället, där var det ankfritt! 
 

salta pigviner

Fredags kväll --> Ljusfest i min stad.
Men nä tack!
Alldeles för trött och behöver ladda upp för morgondagen som tillbringas i Malmö. Jag gör det på bästa sätt med mina salta pigviner tillsammans med eldkvarn i bakgruden, mummma!
Eldkvarn – En liten kyss av dig - Addeboy VS Cliff Re-Edit

helt okej pizza

Godaste jag ätit någonsin!! Om ni ska ha pizza ska ni ta er till Båstad, till Pepes!

En del av mitt hjärta

Sjuuuukt bra kväll igår tillsammans med fina vänner och bra Ledin! Mer sommar kunde det knappast bli, MYS!

high heels party

@pepes bodega med fina Linette

RSS 2.0